zondag 25 mei 2014

Leren Skater Skirt


Het is helemaal in op dit moment; de skater skirts. Van Ariana Grande tot Beauty bloggers, . Iedereen doet er aan mee. Maar hoe combineer je zo’n skater skirt nou eigenlijk? Hier laten we je zien hoe je een leren skater skirt kunt combineren 





Sportief;
Hier zie hoe je het kan combineren met een beetje baggy shirt. Het zwarte randje aan de bovenkant is een mooi detail. Het ziet er een beetje sportief uit, maar door de laarzen wordt het toch iets meer casual. Als je toch iets meer van kleur houd zou een gekleurde tas hier heel mooi bij staan.
en wordt het toch iets meer casual. Als je toch iets meer van kleur houd zou een gekleurde tas hier heel mooi bij staan.
Net;
Je ziet het steeds meer, bloesjes. Het bloesje is een beetje doorzichtig en wit, maar je kan het met elke kleur combineren. Door het bloesje lijkt het netjes, en het accentueert je taille heel mooi. Met een mooie paar hakken kan je hier goed mee wegkomen



Cropped tops;
Skater skirts staan er ook om bekend om heel erg mooi te staan bij cropped tops. Je kan hier heel leuk mee spelen. Je kan er bijvoorbeeld een mooie kimono overheen gooien, of je kan het zo laten. Met een mooi paar all stars zie je er helemaal uit als een skater girl.

Kleine losse tips;
- Als je hierbij hakken draagt lijken je benen langer en slanker’
- Knee-high sokken zijn ook heel erg gewild bij skaterskirts
- Printjes zijn ook helemaal in, en kleuren ook.  

Dit was het, ik hoop dat jullie hier inspiratie uit kunnen halen.
Laat weten bij de comments wat jullie favoriete manier is J

Geen opmerkingen:

Een reactie posten