zondag 3 augustus 2014

Primark Ketting



Hallo iedereen! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe ketting zien van de Primark. Normaal ben ik niet zo heel erg van de statement kettingen of kettingen in het algemeen. Maar zo nu en dan kom ik er eentje tegen waar ik helemaal verliefd op wordt en het liefst elke dag draag. Let’s hop into it



Het mag dan wel een statement ketting zijn, toch is hij vrij simpel en niet BOOM IN OUR FACE. En dat vind ik wel mooi, en ook gelijk makkelijker te combineren. Want in combineren ben ik echt een ramp dus dat komt goed uit. Hij is zwart met goud en is voor mijn gevoel best wel stoer.


Het heeft prachtige kleine hoekige rondjes in het goud en dat hoekige vind ik net iets meer geven.




Het heeft ook prachtige hangertjes. Een driehoek met een driehoek erin en daarin zit een beetje een aztec achtig printje.



Het koord is zwart en om zichzelf heen getwist wat ook een heel leuk effect geeft and again, net wat meer toevoegt.




Persoonlijk ben ik helemaal verliefd hierop en ben er echt heel blij mee. Ik weet de exacte prijs niet meer, want hij was in de aanbieding maar ik wou hem toch even posten. Ook wil ik even zeggen dat ik voor het eerst mijn foto’s heb bewerkt. En dat is best wel even wennen. Zoals je ziet hebben sommige foto’s een net iets andere kleur, contrast of licht. Het is nogal wennen en ermee rondspelen, maar ik ga mijn best erop doen. Ik hoop ook dat jullie de kwaliteit beter vinden dan alle andere foto’s die ik tot nu toe heb geplaatst. Wat is jullie favoriete sieraad deze zomer? Laat het achter bij de reacties. And don’t forget to follow me on social media:
Twitter: https://twitter.com/FlovesB (de site)
             https://twitter.com/imanemorabet (persoonlijk)
Instagram: http://instagram.com/imanemorabet
Bloglovin’ : http://www.bloglovin.com/blog/8601093


Geen opmerkingen:

Een reactie posten